De innovatieve Pixie®-technologie is…

Pijl en roos

Superefficiënt tegen wratten

Pixie® bevriest wratten tot wel -80°C en dringt door tot in de diepste lagen van de huid.

Bescherming

Veilig & nauwkeurig

De fijne Pixie®-pen laat toe alleen de aangetaste of geïnfecteerde zone te behandelen, zonder de gezonde huid errond te beschadigen.

Kind

Kindvriendelijk

Pixie® ontwikkelde een speciale app om je kinderen af te leiden terwijl jij hun wrat(ten) behandelt. Zo is de klus in een handomdraai geklaard!

Waarom is Pixie® hét
middel tegen wratten?

Alleen Pixie® doodt de geïnfecteerde cellen in de basislagen van de huid. Om zo diep door te dringen in het huidweefsel, moet je behandeling de juiste temperatuur bereiken – en daar slagen de andere producten op de markt níét in!

  • ULTRA-FREEZE TECHNOLOGIE ™
  • -80°C om door te dringen tot de kern van de wrat
Onderzoeker wratten microscoop

Hoe Pixie® gebruiken?

Voor een optimaal resultaat lees je het best de richtlijnen voor de zone in kwestie vooraleer je de behandeling start.

HANDEN VOETEN

Veelgestelde vragen

Zit je nog met een vraag over Pixie®? Neem eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen.

Waar kan ik Pixie® kopen?
Het Pixie® assortiment is verkrijgbaar bij je lokale apotheek. Bij een online apotheek: Farmaline Newpharma Viata Optiphar Pharmamarket Onlinepharmabox Of bij een parafarmacie: Servais Ransart Multipharma Lloyds IU Medimarket Pharmacies des gares
Lees meer...
Hoe ziet een aft eruit?
Een aft heeft meestal een diameter van 3 tot 4 mm en heeft een grijsachtige, witte of gele kleur met rode, ontstoken en gezwollen randen. Over het algemeen verschijnen aften aan de binnenkant van de lippen of wangen, maar ze kunnen ook onder of op de tong, het tandvlees en het gehemelte voorkomen. Aften zijn […]
Lees meer...
Wat is een gewone wrat?
Gewone wratten komen soms alleen voor of in een groepje. Men treft ze vooral aan op de handen, soms op de knieën, de ellebogen en het gelaat. Dat komt omdat die zones van het lichaam (net als de voeten) het meest blootgesteld worden aan kleine verwondingen. Langs die kleine wondjes krijgt HPV toegang tot het […]
Lees meer...
Wat is een wrat?
Wratten zijn goedaardige huidvergroeiingen. Ze worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV) dat zich nestelt in de huidcellen en hen opdracht geeft om extra te groeien.
Lees meer...
Wat is een voetwrat?
Voetwratten komen vaak voor bij kinderen en jongvolwassenen. Er zijn twee types voetwratten: de mozaïekwrat en de doornwrat. Mozaïekwratten breiden zich oppervlakkig uit, terwijl doornwratten in de diepte groeien. In tegenstelling tot de gewone wrat, is een voetwrat doorgaans wel pijnlijk en is behandelen wenselijk. Voetwratten hebben bovendien minder de neiging om spontaan te verdwijnen.
Lees meer...
Hoe worden wratten verspreid?
Natte vloeren in zwembaden en gemeenschappelijke douchecellen spelen een rol in het verspreiden van voetwratten. Men kan de kans op besmetting dan ook voorkomen door de voeten goed te wassen en af te drogen na het zwemmen en bij gebruik van gemeenschappelijke douchecellen slippers te dragen.
Lees meer...
Wat is een vlakke wrat?
De vlakke wrat is een variant van de gewone wrat en heeft niet dat hobbelige aspect. Deze wrat komt vooral bij kinderen voor op de lippen, de neus en de oogleden.
Lees meer...
Waar op het lichaam komen wratten voor?
Wratten kunnen overal op het lichaam opduiken, al komen ze het vaakst op de handen en voeten voor. Ze komen heel vaak voor bij schoolgaande kinderen en jongvolwassenen. Dat heeft te maken met de nog jonge immuniteit.
Lees meer...
Mag ik Pixie gebruiken tijdens mijn zwangerschap en borstvoeding?
Er werd geen specifiek onderzoek gedaan waardoor we dit afraden.
Lees meer...
Is Pixie veilig voor kinderen?
Pixie is heel makkelijk in gebruik, snel en veilig. Studies op levend weefsel hebben aangetoond dat Pixie alle wrattencellen vernietigt zonder extra ongemak of risico. Bovendien kunnen kinderen de behandeling goed verdragen dankzij de app die hen afleidt. Hierdoor is Pixie niet alleen de meest doeltreffende, maar ook de meest kindvriendelijke oplossing tegen wratten.
Lees meer...
Wat is een genitale wrat?
De genitale of venerische wrat is een gesteeld, glad en huidkleurig bultje dat rond de anus en/of op de geslachtsorganen voorkomt. Genitale wratten worden net als de “huidwratten” veroorzaakt door het humaan papillomavirus. Genitale wratten worden gemakkelijk overgebracht via seksueel contact of tijdens de geboorte van moeder op kind.
Lees meer...
Wanneer mag ik Pixie niet gebruiken?
op een bloedende wrat; bij kinderen jonger dan 4 jaar; op het gezicht, in de lies, op de hoofdhuid of op slijmvlies; door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven; door diabetici of personen met bloedcirculatie- of bloedstollingsproblemen; op gezonde huid (huid zonder wratten) of op een gevoelige, dunne, geïrriteerde, jeukende, geïnfecteerde of rode huid; […]
Lees meer...
Hoe helpt de app tijdens de behandeling?
Tijdens de behandeling gaat Pixie op wrattenjacht. Terwijl u de wrat behandelt, houdt Pixie uw kind bezig met een spel. Het spel is heel eenvoudig maar vraagt tijdens de korte behandeling de volle aandacht van uw kind. Als het allemaal voorbij is en uw kind de behandeling dapper heeft doorstaan, is het tijd voor een […]
Lees meer...
Hoelang duurt het voordat mijn wrat verdwijnt?
Pixie is zeer doeltreffend – al na een paar seconden wordt de kern van de wrat bereikt, waarna deze wordt vernietigd. Door de natuurlijke vervelling van de huid laat de wrat los. Na 10 à 14 dagen is de wrat verdwenen. Het kan wel langer duren vooraleer de huid helemaal hersteld is.
Lees meer...
Hoe werkt Pixie?
PIXIE is een revolutionaire ULTRA-FREEZE TECHNOLOGIE ™ om wratten thuis te behandelen. De allereerste thuisbehandeling met distikstofoxide bevriest de wrat bij een temperatuur van -80 °Celsius. Enkel door die extreme koude kunnen ook de diepste huidlagen bereikt worden. Het is vanuit die diepe groeilaag dat de cellen vermenigvuldigen en naar boven groeien. Dankzij het unieke […]
Lees meer...
Ik kreeg een blaar door de behandeling. Is dit normaal?
In de meeste gevallen ontstaat een blaar binnen enkele minuten, uren of dagen na de behandeling. Dit is normaal gevolg van de bevriezingsbehandeling en toont gewoonlijk aan dat de behandeling geslaagd was. Tracht niet om de blaar te door prikken. Indien nodig, bescherm de wrat met een steriel verband, of als de blaar open is, […]
Lees meer...
Kan ik Pixie gebruiken in combinatie met andere producten?
Er zijn geen gekende interacties tussen Pixie en andere geneesmiddelen. Voor meer vragen over het combineren van Pixie met andere producten raden wij u aan uw huisarts of apotheker te raadplegen.
Lees meer...
Waarom zou ik de Pixie-app downloaden?
Wratten behandelen door bevriezing is geen pretje voor kinderen, ook al is het snel voorbij. Gelukkig biedt Pixie de ideale afleiding. Download de app op uw smartphone of tablet. Pixie leidt uw kind af vóór, tijdens en na de behandeling.
Lees meer...
14 dagen na de behandeling is mijn wrat niet verdwenen. Wat nu?
Als de wrat na 14 dagen niet volledig verdwenen is, kan je de behandeling herhalen. Zijn er op de vinger, voet of teen meerdere wratten dicht bij elkaar, behandel de wratten dan één voor één en wacht 14 dagen voordat u de volgende wrat behandelt. Raadpleeg uw arts als een wrat na 3 behandelingen niet […]
Lees meer...
Is het voor de behandeling van voetwratten noodzakelijk om de voet eerst te baden in een voetbad?
Bij een voetwrat zit er nog een extra laag eelt bovenop. Eelt zijn dode huidcellen die de huid zeer goed isoleren tegen koude. Hierdoor wordt bevriezen een stuk lastiger. Doe daarom het volgende voor het beste resultaat bij voetwratten: Baad de voet eerst 10 minuten in lauw water (eenvoudigweg een bad nemen is uiteraard ook […]
Lees meer...
Wat moet ik doen als ik niet zeker ben of het een wrat is?
Raadpleeg altijd uw arts als u niet zeker bent of het een wrat is. Soms wordt huidkanker verward met een gewone wrat. Als de wrat snel groeit, niet de gewone huidskleur heeft of sterk veranderlijk is aan de randen, neemt u beter het zekere voor het onzekere.
Lees meer...

Pixie®-gebruikers aan het woord

“Wij gebruikten Pixie® voor de wrat van onze achtjarige dochter. Na twee behandelingen was de wrat volledig weg en nu zie je er bijna niets meer van!”
Sofie (38) Leerkracht
“Pixie® is supergemakkelijk om zelf wratten mee te verwijderen. Na twee weken was ik er al vanaf.”
Tiny (56) Winkelbediende
“Ik ben heel tevreden over Pixie® Wratten. De pen is makkelijk in gebruik en werkt erg doeltreffend.”
Frank (50) Werfleider
“Het was een beetje pijnlijk, maar wel heel efficiënt. Ik kan niet klagen! “
Dries (26) Advocaat
Pixie app new

De Pixie®-app

Download onze handige Pixie®-app volledig gratis op je tablet of smartphone. Deze slimme app maakt wratten behandelen stukken eenvoudiger doordat je kind wordt afgeleid. Pixie® is bijgevolg niet alleen de meest efficiënte, maar ook de meest kindvriendelijke vriesbehandeling van wratten.

Heb je nog vragen over het gebruik van Pixie® FAMILIE?

Neem gerust contact met ons op!

Stel ons een vraag